Wat zeggen anderen?

Lees onderstaande reacties

Wat zeggen anderen?

Lees onderstaande reacties

foto Christel en Donna

Christel met Donna

Bavel

"Professionele begeleiding".

"Sylvia geeft fijne en professionele begeleiding en heeft een groot empathisch vermogen. Dankzij haar tips en adviezen heb ik veel meer inzicht gekregen in het gedrag van mijn hondje Donna. Sylvia heeft oprecht het beste voor met jou en je hond!"
Spike als pup

Marion met Spike

Breda

"3 maanden begeleiding is fijn!"

Spike is ongeveer een jaar geleden op verschillende momenten gaan blaffen o.a. bij het naar buiten gaan. Sylvia heeft vastgesteld dat de reden van het blaffen enthousiasme is. De grootste uitdaging was om Spike “stil” te krijgen en om haar aandacht vast te houden. Belonen met veel lekkers is met name voor Spike de methode. Ik ben nu zelf niet meer zo gespannen in de betreffende situaties. Ik vond met name de persoonlijke begeleiding in het traject erg prettig. De trainingsperiode van 3 maanden vormt een goede basis om met je hond verder aan het “probleem” te werken, wat dan al aardig onder controle is. Om het hele verhaal van Spike te lezen kun je hier klikken. 

foto Ed van Werner en Roos

Ed

Werner en Roos 

"Wij begrijpen nu wat onze hond Ed nodig heeft van ons."

Onze lieve, maar soms erg drukke Ed (kruising Franse Bulldog met Duitse Herder van 1,5 jaar oud), begon gedurende wandelingen steeds meer 'probleemgedrag' te vertonen. Ed begon tegen ons op te springen, te blaffen en uiteindelijk zelfs (door) te bijten. Het was soms bijna onmogelijk geworden om alleen met Ed te wandelen. We hadden al verschillende dingen geprobeerd om dit gedrag te verminderen/voorkomen, echter zonder positief resultaat. 

Uiteindelijk zijn wij met Ed bij Sylvia terecht gekomen. Sylvia heeft het gedrag van Ed geobserveerd en ons laten inzien waardoor Ed het ongewenste gedrag vertoonde. Door Sylvia haar uitleg, zijn wij gaan begrijpen wat Ed eigenlijk nodig heeft van ons. Nu wij de tips van Sylvia toepassen hebben wij een veel rustigere, vrolijkere en lievere Ed terug gekregen! Inmiddels loopt Ed rustig mee aan zijn riem en loopt hij ook steeds vaker naast ons (er is dus geen sprake meer van bijten, springen of trekgedrag aan de riem!!!). 

 

Wij raden dan ook iedereen aan die problemen ervaart met zijn/haar hond om zo snel mogelijk met Sylvia af te spreken! Wij (en Ed ook) zijn Sylvia dan ook erg dankbaar voor haar begeleiding!!"

Mireille en Berbel

Oosteind

"Berbel durft weer mee te wandelen."

"Berbel durfde niet meer mee op straat. Omdat we het zelf al een tijd geprobeerd hadden en omdat het probleem erg hardnekkig was  heb ik een tijd gedacht dat het niet zou lukken. Dat we straks een hondje zouden hebben die we alleen in de eigen achtertuin uit konden laten.  Sylvia gaf me het vertrouwen, toen ik er doorheen zat en dacht dat het nooit goed zou komen, om toch door te gaan. Sylvia heeft veel inzicht in het gedrag van honden, als er kleine veranderingen waren had zij dat meteen door. Kleine dingen die mij niet opvielen zag zij wel. Gelukkig kunnen we nu weer heerlijk wandelen met Berbel!  Sylvia, wij zijn je heel erg dankbaar voor je hulp en begeleiding!!!"

Nog meer ervaringen van klanten:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kees over zijn hond Jessie:
"Het lopen aan de lijn gaat nu al een stuk beter en hij gaat ook niet meer te keer als we een andere hond tegenkomen. In huis is hij ook al rustiger. Hij zoekt zelf ook wat meer contact en komt ’s avonds lekker naast me voor de bank liggen."

Wil je het hele verhaal van Kees en Jessie lezen? Klik dan hier.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Cynthia over haar hond Pikos:
“De begeleiding heeft mij geholpen, omdat het gedrag van Pikos echt werd besproken en doordat ik concrete tips en oefeningen kreeg om met hem aan te werken". 

Wil je het hele verhaal van Cynthia en Pikos lezen? Klik dan hier.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Kees over zijn hond Farro:
"Ik vind begeleiding in trajectvorm prettig. Op deze manier ben je in de gelegenheid om direct advies te krijgen op je eigen handelen of dat van de hond. Daarnaast kun je cases inbrengen uit de dagelijkse praktijk en er direct mee aan de slag gaan. Ik kreeg ook voor mij nieuwe inzichten in een andere manier van een hond opvoeden. Ik liet me nog leiden door achterhaalde theorieën over opvoeden". 

Wil je het hele verhaal van Kees en Farro lezen? Klik dan hier.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Bianca

met Billie

"Je was er altijd!"

 "Mijn pup uit Roemenië kon niet alleen blijven. Door de begeleiding van Sylvia heb ik heel veel inzichten gekregen hoe het gedrag van een hond tot stand komt, hoe een hond denkt en hoe je hier in kleine stapjes in mag oefenen om vertrouwen te geven. Ik dacht dat ik verstand had van honden, maar dit bleek niet zo te zijn. Wat zit er veel in het gedrag wat je zelf op kunt lossen, als je maar weet hoe het werkt! Billie kan beter buiten wandelen en ze voelt zich veel veiliger in huis en tuin.

 Sylvia, ik vind jouw  begeleiding heel prettig en heel warm. Ik voelde me echt speciaal, alsof ik de enige was die jij begeleidde. Ik kon altijd bij je terecht, je reageerde snel en altijd empathisch, lief en met vertrouwen. 

 Ik ben een enorm tevreden en dankbare klant!! Super bedankt voor jouw geweldige ondersteuning, toewijding en echte aandacht!! Je was er altijd, niet alleen voor Billy maar ook ter ondersteuning van mij!! Je bent een topper en ik ben je zo dankbaar!

hiska

Laura en Marco

Hiska

"Ik ben heel anders naar Hiska gaan kijken en anders gaan handelen. Dit had meteen resultaat."

"Onze hond Hiska kwam niet terug tijdens het loslopen. Sylvia zag in het eerste consult meteen waar het probleem zat. Hiska ervaarde angst en spanning en durfde als het ware niet terug te komen. We zijn meteen gaan oefenen en ik ben heel anders naar Hiska gaan kijken en anders gaan handelen. We hebben nu een veel betere vertrouwensband. In huis is er veel minder spanning, evenals tijdens de wandelingen buiten. Hiska kan nu goed los, met lange lijn, ze komt terug voor beloningen en ook al zijn er leukere prikkels (soms met twijfel) komt ze toch terug.  Voor het hele verhaal van Laura en Hiska kun je hier klikken.

Wil jij weten of ook jou en jouw hond kan helpen?

Je bent van harte welkom voor een gratis gesprek.

Zodat we dit rustig even samen kunnen bespreken.