ervaringen van anderen
border collie in het gras

Wat zeggen anderen?

Lees onderstaande reacties

Wat zeggen anderen?

Lees onderstaande reacties

border collie in het gras
foto Christel en Donna

Christel met Donna

Bavel

"Professionele begeleiding".

"Sylvia geeft fijne en professionele begeleiding en heeft een groot empathisch vermogen. Dankzij haar tips en adviezen heb ik veel meer inzicht gekregen in het gedrag van mijn hondje Donna. Sylvia heeft oprecht het beste voor met jou en je hond!"
Spike als pup

Marion met Spike

Breda

"3 maanden begeleiding is fijn!"

Spike is ongeveer een jaar geleden op verschillende momenten gaan blaffen o.a. bij het naar buiten gaan. Sylvia heeft vastgesteld dat de reden van het blaffen enthousiasme is. De grootste uitdaging was om Spike “stil” te krijgen en om haar aandacht vast te houden. Belonen met veel lekkers is met name voor Spike de methode. Ik ben nu zelf niet meer zo gespannen in de betreffende situaties. Ik vond met name de persoonlijke begeleiding in het traject erg prettig. De trainingsperiode van 3 maanden vormt een goede basis om met je hond verder aan het “probleem” te werken, wat dan al aardig onder controle is.

claudia met zep

Claudia en Zep

Raamsdonksveer

"Weer veel fijner wandelen."

"Dankzij het begeleidingstraject van Sylvia kunnen Zep en ik nu weer veel fijner samen wandelen. Zep blafte zoveel naar andere honden dat ik eigenlijk niet meer over straat durfde met hem. Na het doorlopen van het traject zie ik veel beter hoe Zep zich voelt, herken ik veel beter wanneer hij gespannen raakt. Hierdoor kan ik veel sneller handelen en escalatie van gedrag voorkomen. Bovendien is Zep door de oefeningen minder bang van andere honden geworden, waardoor hij steeds minder de neiging heeft om nog te gaan blaffen."

Nog wat uitspraken:

"Dankjewel Sylvia, ik voel me zoveel meer ontspannen in de omgang met Loes".

pictogram hond
Greetje met Loes, Heteren

"De buren vroegen zich af of onze hond er nog wel was, zo rustig is het de laatste tijd!"

pictogram hond
Arianne met Flex, Winterswijk

'Nooit gedacht dat videobellen als hondentraining zo goed zou werken."

pictogram hond

Ruud met Lana, Weesp

Floor en nikkie

Floor en Nikkie

Purmerend

"Wat ben ik blij dat Nikkie niet meer zo bang is!"

"Mijn hondje Nikkie raakte altijd volledig in paniek tijdens onweersbuien. Mijn man en ik kregen hierdoor gewoon een hekel aan de zomer. Afschuwelijk om je hond zo bang te zien. Na het volgen van het begeleidingstraject is Nikkie zoveel minder bang! Fantastisch. We zijn heel blij, voor onszelf en voor Nikkie, dat we dit traject hebben gevolgd.""

jolanda recensie

Jolande met Spike

Ulvenhout

"Wat een inzicht!"

"Door het volgen van het begeleidingstraject voor Spike begrijp ik nu veel beter waarom hij steeds blaft naar andere honden. Ik kan hem nu veel beter begeleiden tijdens onze wandelingen en Spike heeft steeds minder stress (en ik daardoor ook)."
carla recensie

Carla met Yoa

Breda

"Eindelijk begrijp ik wat er aan de hand is."

"Ik had al veel cursussen gevolgd en artikelen gelezen, toch begreep ik niet waarom Yoa zich steeds zo druk gedroeg. Door de begeleiding van Sylvia weet ik dat nu wel! Yoa en ik begrijpen elkaar nu veel beter!"

Wil jij weten of ook jouw hond zich anders kan gedragen?

Maak een afspraak voor een gratis

krijg-meteen-inzicht-in-het-gedrag-van-je-eigen-hond gesprek.

arrow_drop_up arrow_drop_down