ervaringen van anderen
border collie in het gras

Wat zeggen anderen?

Lees onderstaande reacties

Wat zeggen anderen?

Lees onderstaande reacties

border collie in het gras
foto Christel en Donna

Christel met Donna

Bavel

"Professionele begeleiding".

"Sylvia geeft fijne en professionele begeleiding en heeft een groot empathisch vermogen. Dankzij haar tips en adviezen heb ik veel meer inzicht gekregen in het gedrag van mijn hondje Donna. Sylvia heeft oprecht het beste voor met jou en je hond!"
Spike als pup

Marion met Spike

Breda

"3 maanden begeleiding is fijn!"

Spike is ongeveer een jaar geleden op verschillende momenten gaan blaffen o.a. bij het naar buiten gaan. Sylvia heeft vastgesteld dat de reden van het blaffen enthousiasme is. De grootste uitdaging was om Spike “stil” te krijgen en om haar aandacht vast te houden. Belonen met veel lekkers is met name voor Spike de methode. Ik ben nu zelf niet meer zo gespannen in de betreffende situaties. Ik vond met name de persoonlijke begeleiding in het traject erg prettig. De trainingsperiode van 3 maanden vormt een goede basis om met je hond verder aan het “probleem” te werken, wat dan al aardig onder controle is.

foto Ed van Werner en Roos

Foto Ed

Werner en Roos 

"Wij begrijpen nu wat onze hond Ed nodig heeft van ons."

Onze lieve, maar soms erg drukke Ed (kruising Franse Bulldog met Duitse Herder van 1,5 jaar oud), begon gedurende wandelingen steeds meer 'probleemgedrag' te vertonen. Ed begon tegen ons op te springen, te blaffen en uiteindelijk zelfs (door) te bijten. Het was soms bijna onmogelijk geworden om alleen met Ed te wandelen. We hadden al verschillende dingen geprobeerd om dit gedrag te verminderen/voorkomen, echter zonder positief resultaat. 

Uiteindelijk zijn wij met Ed bij Sylvia terecht gekomen. Sylvia heeft het gedrag van Ed geobserveerd en ons laten inzien waardoor Ed het ongewenste gedrag vertoonde. Door Sylvia haar uitleg, zijn wij gaan begrijpen wat Ed eigenlijk nodig heeft van ons. Nu wij de tips van Sylvia toepassen hebben wij een veel rustigere, vrolijkere en lievere Ed terug gekregen! Inmiddels loopt Ed rustig mee aan zijn riem en loopt hij ook steeds vaker naast ons (er is dus geen sprake meer van bijten, springen of trekgedrag aan de riem!!!). 

 

Wij raden dan ook iedereen aan die problemen ervaart met zijn/haar hond om zo snel mogelijk met Sylvia af te spreken! Wij (en Ed ook) zijn Sylvia dan ook erg dankbaar voor haar begeleiding!!"

claudia met zep

Claudia en Zep

Raamsdonksveer

"Weer veel fijner wandelen."

"Dankzij het begeleidingstraject van Sylvia kunnen Zep en ik nu weer veel fijner samen wandelen. Zep blafte zoveel naar andere honden dat ik eigenlijk niet meer over straat durfde met hem. Na het doorlopen van het traject zie ik veel beter hoe Zep zich voelt, herken ik veel beter wanneer hij gespannen raakt. Hierdoor kan ik veel sneller handelen en escalatie van gedrag voorkomen. Bovendien is Zep door de oefeningen minder bang van andere honden geworden, waardoor hij steeds minder de neiging heeft om nog te gaan blaffen."

Nog wat uitspraken:

"Dankjewel Sylvia, ik voel me zoveel meer ontspannen in de omgang met Loes".

pictogram hond
Greetje met Loes, Heteren

"De buren vroegen zich af of onze hond er nog wel was, zo rustig is het de laatste tijd!"

pictogram hond
Arianne met Flex, Winterswijk

'Nooit gedacht dat videobellen als hondentraining zo goed zou werken."

pictogram hond

Ruud met Lana, Weesp

Floor en nikkie

Floor en Nikkie

Purmerend

"Wat ben ik blij dat Nikkie niet meer zo bang is!"

"Mijn hondje Nikkie raakte altijd volledig in paniek tijdens onweersbuien. Mijn man en ik kregen hierdoor gewoon een hekel aan de zomer. Afschuwelijk om je hond zo bang te zien. Na het volgen van het begeleidingstraject is Nikkie zoveel minder bang! Fantastisch. We zijn heel blij, voor onszelf en voor Nikkie, dat we dit traject hebben gevolgd.""

jolanda recensie

Jolande met Spike

Ulvenhout

"Wat een inzicht!"

"Door het volgen van het begeleidingstraject voor Spike begrijp ik nu veel beter waarom hij steeds blaft naar andere honden. Ik kan hem nu veel beter begeleiden tijdens onze wandelingen en Spike heeft steeds minder stress (en ik daardoor ook)."
carla recensie

Carla met Yoa

Breda

"Eindelijk begrijp ik wat er aan de hand is."

"Ik had al veel cursussen gevolgd en artikelen gelezen, toch begreep ik niet waarom Yoa zich steeds zo druk gedroeg. Door de begeleiding van Sylvia weet ik dat nu wel! Yoa en ik begrijpen elkaar nu veel beter!"

Wil jij weten of ook jou en jouw hond kan helpen?

Je bent van harte welkom voor een gratis gesprek.

Zodat we dit rustig even samen kunnen bespreken.

arrow_drop_up arrow_drop_down