Mini-cursus: 'zo blijft je hond eindelijk alleen'

Zet de eerste 3 stappen naar zorgenvrij van huis gaan

Mini-cursus: 'zo blijft je hond eindelijk alleen'

Zet de eerste 3 stappen naar zorgenvrij van huis gaan

Ben je het zat dat je niet zomaar de deur uit kunt?

Elke keer als je van huis wilt gaan, ervaar je stress omdat jouw hond meteen begint te blaffen.

Wanneer je thuiskomt, weet je nooit wat je zult aantreffen: misschien is je hond onzindelijk geweest, heeft hij je bankstel gesloopt, of klagen de buren weer over het aanhoudende geblaf.

Je merkt dat je hond het steeds moeilijker vindt om alleen te blijven en je hebt geen idee hoe je dit probleem kunt oplossen.

Dit geeft je het gevoel gevangen te zitten in je eigen huis, omdat je bang bent dat je hond ongelukkig is of problemen veroorzaakt zodra je de deur achter je dichttrekt.

Het maakt het dagelijkse leven erg uitdagend en het lijkt alsof er geen einde aan komt.

Zet nu de eerste 3 stappen om je hond met een gerust hart alleen thuis te laten.

rustige pup

Leer je hond zelfstandig thuis te blijven

Met deze mini-cursus zet je de eerste stappen zodat jouw hond straks zelfstandig en zelfverzekerd alleen thuis kan blijven. Je leert wat er allemaal nodig is om de training vanaf het begin goed te starten. Je ontdekt hoe je de juiste eerste stap voor jouw hond bepaalt en hoe je de training verder kunt opbouwen.

Dit ga je ontdekken in de mini-cursus:

pictogram hond

Hoe jij je training voorbereid

Ontdek wat de beste plek is om je hond alleen te laten, wanneer je kunt beginnen met oefenen en welke andere aspecten in het leven van jouw hond een rol spelen. Leer hoe je hier op een goede manier mee omgaat.
pictogram hond

Hoe je precies kunt oefenen

Leer hoe je de juiste eerste oefening voor jouw hond bepaalt en hoe je de oefeningen stapsgewijs kunt opbouwen. Leer hoe je een goed trainingsplan kunt opstellen en waar je rekening mee dient te houden.
pictogram hond

Next steps

Ontvang in een persoonlijk videobel-gesprek met mij advies over hoe je jouw behaalde succes kunt vasthouden en hoe je op een effectieve manier verder kunt werken om het alleen blijven van jouw hond verder op te bouwen.

Wil je meteen aan de slag en jouw hond helpen om zelfverzekerd alleen thuis te blijven?

Zet nu de eerste 3 stappen zodat je zorgvrij van huis kunt gaan. Je investering in deze mini-training is nu slechts €47 in plaats van €97

De reden dat ik je kan helpen

Door ons te richten op de werkelijke oorzaak van het gedrag en de emoties die erachter schuil gaan, zetten we de eerste stap naar een nieuwe aanpak. Ik, Sylvia, geloof niet in dwang, straf of intimidatie. In plaats daarvan werk ik met een vriendelijke benadering waarin we het gedrag van je hond doorgronden. Hierdoor ervaren honden vaak meer welzijn en verdwijnen angsten en ongewenst gedrag.

Door de jaren heen heb ik talloze honden en hun eigenaren met succes mogen ondersteunen vanuit mijn expertise als gediplomeerd gedragsdeskundige voor honden.

sylvia en pom bankje vierkant

Deze hondeneigenaren gingen je voor:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Yill kan weer alleen blijven".
"Ze is meer zelfverzekerd en weer gewend aan af en toe even alleen zijn, nadat ze dat het overlijden van onze andere hond niet meer kon."
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Layla kan alleen zijn!"
"Ze kan nu een uur of 2 alleen zijn en ook kunnen we ons veel vrijer door het huis begeven zonder dat ze achter ons aan gaat lopen of staat te piepen terwijl wij bv boven of in de garage zijn".
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Het heeft rust gegeven en vertrouwen".
“Bikkel is meer relaxed en rent niet steeds achter je aan naar de deur als je die kant op gaat, hij kan inmiddels alleen thuis blijven!"
Ms. Nameless
Add Your Stars

Start vandaag nog om je hond alleen te leren blijven

Samen aan de slag om jouw hond alleen te leren blijven!

Ben jij die hondeneigenaar die weer onbezorgd van huis wil en je hond met een veilig gevoel alleen thuis wil laten? Zet nu de eerste 3 stappen zodat je zorgvrij van huis kunt gaan.

Je investering in deze mini-training is nu slechts €47 in plaats van €97.