Maandabonnement: 'Gelukkig met je hond'

Ontdek met welke praktische handvatten en methodes

je de dagelijkse omgang en relatie met jouw hond leuker, meer ontspannen

en minder stressvol maakt.Maandabonnement: 'Gelukkig met je hond'

Ontdek met welke praktische handvatten en methodes

je de dagelijkse omgang en relatie met jouw hond leuker, meer ontspannen

en minder stressvol maakt.

Je houdt heel veel van je hond en je gunt hem het allerbeste hondenleven wat er bestaat.

Je wil heel graag een goede band met je hond.

Je wil je hond begrijpen, waarom doet hij wat hij doet?

Je wil je hond op een goede manier zijn energie laten kwijtraken, zonder dat hij overprikkeld raakt.

Je wil je hond helpen nog meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Je wil samen gelukkig zijn met je hond, genieten van jullie dagelijkse dingen.

Je wilt het gevoel hebben dat je de best mogelijke eigenaar voor je hond bent!

Hoe fijn zou het zijn als je alle handvatten en tools krijgt om dat fantastische baasje te zijn??


Samen bereiken we het allerbeste voor jouw hond.

sylvia en pom bankje vierkant

Begeleiding om het leukste baasje ter wereld te worden

Met mijn maandabonnement krijg je toegang tot alle tools en informatie die nodig zijn om je hond optimaal te begeleiden. Het helpt je om positief en zelfverzekerd om te gaan met dagelijkse situaties. Je leert je hond beter begrijpen, zijn of haar lichaamstaal te interpreteren, en te herkennen wat je hond nodig heeft om jullie leven samen geweldig te maken.

Dit leer je als je je aanmeldt:

Elke maand gaan we aan de slag met een van deze thema's:

Hondenlichaamstaal

Je ontdekt de communicatiemethoden van honden, zodat je de lichaamstaal van je hond steeds sneller en nauwkeuriger gaat herkennen. Zo kun je perfect reageren op wat je hond probeert te zeggen.

Het leven van je hond verrijken.

Het verrijken van het leven van je hond betekent dat je voldoet aan zijn natuurlijke behoeften, zodat hij zich volledig kan uiten en zich goed kan voelen. Door te leren hoe je dit kunt doen, stel je je hond in staat om zijn natuurlijke gedrag optimaal te vertonen en echt hond te zijn, wat bijdraagt aan zijn welzijn.

Ontdek hoe honden leren.

Honden hebben hun eigen leerstijl. Door te begrijpen hoe de leerprocessen van je hond werken, krijg je meer inzicht in de ontwikkeling van bepaald gedrag. Dit helpt je om op een plezierige wijze nieuw en gewenst gedrag bij je hond aan te moedigen.

Dagelijkse strubbelingen tackelen.

Niet alles met jouw hond is rozengeur en maneschijn. Sommige situaties zijn nu eenmaal eenvoudiger dan andere. Leer hoe je door het ontwikkelen van de juiste vaardigheden steeds beter de uitdagingen aan kunt gaan die jij en je hond tegenkomen.

Blaffen.

Honden blaffen; dat staat vast. Echter, niet elke blaf is hetzelfde. Soms kan blaffen overmatig of te intens zijn. Ontdek hoe je de boodschap die je hond probeert over te brengen met zijn geblaf leert herkennen en ontdek hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan.

Basis-opvoedoefeningen.

Leer hoe je jouw hond essentiële opvoedoefeningen kunt aanleren. Oefeningen zoals komen op commando, niet opspringen bij bezoek en ontspannen meelopen aan de lijn.

Zelfvertrouwen bij jouw hond versterken.

Merk je dat je hond soms wat onzeker of angstig is? Het kan enorm helpen je hond te ondersteunen om meer zelfvertrouwen op te bouwen. Met simpele oefeningen en kleine veranderingen in het dagelijkse leven van je hond, zul je zien dat hij steeds zelfverzekerder wordt.

Over- en onder -prikkeling

Als je hond zich snel verveelt, hoe kun je dan zorgen voor voldoende nieuwe uitdagingen? En als je hond snel overprikkeld raakt door dagelijkse situaties, wat kun je doen om zijn leven minder stressvol te maken?

Onzekerheid en stress

Ervaart je hond vaak stress in het dagelijks leven? Dit is niet alleen vervelend voor je hond, maar ook voor jou. Het kan zorgen voor bezorgdheid of verdriet. Ontdek hoe je het leven van je hond zo stressvrij en relaxed mogelijk kunt maken.

Hond en kind

Honden en kinderen kunnen een geweldige aanvulling op elkaar zijn, maar ze kunnen ook stress veroorzaken. Hoe zorg je voor een harmonieuze relatie? Hoe waarborg je dat zowel jouw hond als jouw (klein)kinderen optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten?

Omgang van honden met elkaar

Ontdek wat passend hondenspel inhoudt. Leer hoe je jouw hond goed met andere honden laat omgaan. Wat zijn de juiste omgangsregels in losloopgebieden en hoe leer je jouw hond deze na te leven? Hoe passeer je het best andere honden tijdens de aangelijnde wandeling?

Honden met een rugzakje

Heb jij een hond die al het een en ander heeft meegemaakt? Ontdek wat je kunt doen om jouw hond zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het soms uitdagende leven van alledag.

Dit is inbegrepen bij dit abonnement:

pictogram hond

Elke maand een 

video vol nuttige

info

Elke maand beginnen we met een informatieve video die diepgaand ingaat op het thema van de maand. Hierin leg ik alles uit over een belangrijk aspect in het leven van jou en je hond. Alle hierboven genoemde onderwerpen komen stuk voor stuk aan bod.
pictogram hond

Stel je vragen aan mij persoonlijk

(via Zoom)

Elke maand wordt er een vraag- en antwoordsessie georganiseerd via Zoom, waarbij je de mogelijkheid hebt om persoonlijk met mij over je hond te spreken.pictogram hond

Toegang tot de

besloten facebook

groep

Hier kun je al jouw tussentijdse vragen kwijt. Ik ben regelmatig in deze groep aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Bovendien kun je leren van de ervaringen van anderen.pictogram hond

Concrete opdrachten,

oefeningen en 

challenges

Elke maand worden er leuke oefeningen aangeboden die je samen met je hond kunt uitvoeren. Je krijgt toegang tot diepgaande artikelen, video's en podcasts over het thema. In de Facebook-groep kun je deelnemen aan leuke uitdagingen en quizzen.

Deze hondeneigenaren beleven nu nog meer plezier met hun hond.

"Ik snap Alex nu beter"
"In mijn omgang met Alex ben ik meer bewust gaan kijken naar zijn gedrag. Ik kan nu beter handelen en hem de ondersteuning  geven die hij op dat moment nodig heeft!"
Tineke over haar hond Alex
"We hebben stapje voor stapje mijn hond weer geleerd dingen te ondernemen."
"Sylvia heeft mijn hond heel goed begrepen, en door haar grote kennis en inzicht en de oefeningen die resultaat gaven - laten zien hoe mijn hond in elkaar zit."

Karin over haar hond Pomme

"Ik  begrijp Pepper beter  en weet hoe ik haar het beste kan begeleiden en helpen."
"We zijn veel meer een eenheid geworden en ik kan haar op een liefdevolle en fijne manier helpen in lastige situaties."Kirsten over haar hond Pepper

Leer elke maand nieuwe dingen om een nog leukere en evenwichtigere hondeneigenaar te worden.

De komende maanden gaan we samen aan de slag om jouw hond zo gelukkig mogelijk te maken

Je investering  is slechts €7,50 per maand. Ben jij die hondeneigenaar die samen met haar hond alles uit het leven wil halen? Meld je dan meteen aan, dan gaat jouw abonnement meteen in.


Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt op elk moment stoppen


Waarom we dit samen kunnen doen:

Ik, Sylvia Aerts, ben gediplomeerd en ervaren gedragsdeskundige voor honden. Ik heb in de afgelopen jaren al vele honden en eigenaren mogen helpen.

Ik zet in op begrip van elkaar - begrijpen van gedrag als eerste stap naar een nieuwe aanpak. Ik werk zonder dwang, straf of intimidatie maar met een vriendelijke aanpak die zich richt op de echte oorzaak en de emoties die achter het vertoonde gedrag zitten.

Daardoor komen honden vaak beter in hun vel te zitten en verdwijnt hun angst en het ongewenste gedrag.


sylvia en pom bankje vierkant

Ontdek hoe je je hond zo goed mogelijk kunt begrijpen en begeleiden

 Voor slechts 7,50 euro per maand, de komende maanden samen met mij aan de slag om de leukst mogelijke hondeneigenaar te worden.


Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt op elk moment stoppen